VRecorder

VRecorder voor Android

Eenvoudig opname-instrument voor je telefoon

Wil je gesprekken of gewoon het geluid om je heen opnemen? Dan is vRecorder -ook wel Voice Recorder genoemd- een prima oplossing. Met de gratis software neem je overal je stem of zelfs een heel telefoongesprek op.VRecorder is een echte no-nonsense...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Opnames SMS-en
  • Opnames als ringtone
  • Widget op startscherm

TEGEN

  • Geen

Uitmuntend
8
Wil je gesprekken of gewoon het geluid om je heen opnemen? Dan is vRecorder -ook wel Voice Recorder genoemd- een prima oplossing. Met de gratis software neem je overal je stem of zelfs een heel telefoongesprek op.

VRecorder is een echte no-nonsense applicatie. We krijgen de 4 favoriete knoppen van elke opname-fanaat te zien; afspelen, pauzeren, stoppen en opnemen. Het geheel oogt een beetje als een bandrecorder en schrijver dezes voelt een vlaag van nostalgie opkomen. Deze eenvoud siert.

Met vRecorder heb je niet alleen een handige dictafoon te pakken. De software neemt automatisch gesprekken op, verzendt deze op verzoek (via sms) en kan opnames plannen. Ook het afspelen van geluid is mogelijk op afspraak (leuk voor grappen en grollen). Je gebruikt vRecorder vanuit het programma-menu of installeert het als widget voor op je startscherm.

VRecorder is zo'n applicatie die alleen maar handigheid meebrengt. Dankzij de widget-functie plaats je de opname- en afspeelknoppen direct op je startscherm, waardoor vRecorder nog sneller start. Ooit van plan iets op te nemen met je Android toestel? VRecorder klaart het klusje.

Meeste downloads Audio voor android

VRecorder

Download

VRecorder 3.15

Beoordelingen about VRecorder

Promotie×